Το νέο Mercedes-Maybach G 650 Landaulet | Mercedes Ιωαννίδης
Tha sas kalesoume piso
Το νέο Mercedes-Maybach G 650 Landaulet-image

Το νέο Mercedes-Maybach G 650 Landaulet


Models


Ορισμός της μοναδικής πολυτέλειας

Η ιστορία της G-Class είναι πλούσια σε υπερθετικά και διακριτικά ορόσημα. Με την καινούργια Mercedes-Maybach G 650 Landaule, το κλασικό αυτοκίνητο εκτός δρόμου αποδεικνύει ότι ο ορισμός της μοναδικής τελειότητας μπορεί πάντα να ανέβει σε επόμενο επίπεδο. Και όχι μόνο αυτό: Αναδημιουργείται πάντα και προσφέρει περισσότερες αποδείξεις της δυναμικότητας που ακόμα βρίσκεται στο κλασικό όχημα παντός εδάφους σήμερα, το οποίο βρίσκεται σε παραγωγή από το 1979.

 

 

 

 


Αριστούργημα της μηχανικής αυτοκινήτων

Με τον εξαιρετικό V12 κινητήρα της, το υπερυψωμένο διαφορικό, την ηλεκτρική υφασμάτινη κουκούλα και τις αποκλειστικές προδιαγραφές εξοπλισμού στο πίσω μέρος, αυτό το ξεχωριστό όχημα παντός εδάφους, το οποίο περιορίζεται σε 99 μονάδες, συναντάει τις προσδοκίες πελατών που ζητούν τα υψηλότερα στάνταρ από το όχημά τους. Μετά την Mercedes-Maybach S-Class και την  S 650 Cabriolet, το ανοιχτό G-Class είναι το πρώτο όχημα εκτός δρόμου της Mercedes-Maybach. Η Mercedes-Maybach G 650 Landaulet είναι σίγουρα η πιο exclusive μορφή των cabrio αυτοκινήτων. Το εξαιρετικό G 650 Landaulet ακολουθεί τις εξίσου θεαματικές παραλλαγές G 63 AMG 6x6 και G 500 4x42.

 

 

 


S 650 Cabriolet: Συνδυαστική κατανάλωση καυσίμου: 12.0 l/100 km; Συνδυαστικοί ρύποι: 272 g/km.*

G 63 AMG 6x6: Συνδυαστική κατανάλωση καυσίμου: 19,6-11,2 l/100 km; Συνδυαστικοί ρύποι: 459-295 g/km.

G 500 4x4²: Συνδυαστική κατανάλωση καυσίμου: 13.8 l/100 km; Συνδυαστικοί ρύποι: 323 g/km. 

 

 

 

 


Ξεπερνάει όλα τα πρότυπα

Με μήκος 5.345 mm, μεταξόνιο 3,428 mm, ύψος 2,235 mm, περίπου μισό μέτρο απόσταση από το έδαφος και επαρκή χώρο και άνεση για 4 άτομα, το G 650 Landaulet ξεπερνάει όλα τα πρότυπα. Αυτό το εξωστρεφές G-Class επομένως αντιπροσωπεύει έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτελούς sedan σαλονιού και οχήματος εκτός δρόμου. Ενώ ο οδηγός και ο μπροστινός επιβάτης φιλοξενούνται κάτω από την κλειστή οροφή, οι πίσω επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μέγιστη άνεση: Με το πάτημα ενός κουμπιού, μια μεγάλη αναδιπλούμενη οροφή ανοίγει ηλεκτρικά για να προσφέρει τη θέα του γαλάζιου ουρανού. Οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν τη μαγευτική εμπειρία του ανοιχτού οχήματος από τις θέσεις τους. Κατά παραγγελία, μια ηλεκτρικά χειριζόμενη τζαμαρία διαχωρίζει το πίσω διαμέρισμα από το τμήμα του οδηγού. Επιπλέον, το γυαλί μπορεί να αλλάξει από διαφανές σε αδιαφανές με το πάτημα ενός κουμπιού.