Εγκαταστάσεις Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ-image

Εγκαταστάσεις Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ

Δυτική Θεσσαλονίκη

Ο ιδιόκτητος χώρος 25.000 τ.μ. στο 8ο χλμ Θεσσαλονίκης – Αθηνών στεγάζει τα κεντρικά μας γραφεία και τις εκθέσεις αυτοκινήτων, με όλα τα νέα μοντέλα Mercedes-Benz και smart. Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. θα βρείτε ακόμη
Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο επιβατικών και Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο φορτηγών (ελαφρά και βαρέα), άριστα οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών και μια εξαιρετική γκάμα αξεσουάρ καθώς και πιστοποιημένο από τη Mercedes-Benz φανοβαφείο.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη, ανακαινισμένη, πολυσύνθετη μονάδα σχεδιασμένη λειτουργικά, ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών μας και επανδρωμένη με άριστα καταρτισμένο προσωπικό, πρόθυμο να εξυπηρετήσει σε κάθε περίσταση.

 

Ανατολική Θεσσαλονίκη 

Μια νέα, υπερσύγχρονη, σύμφωνα με τα εργοστασιακά πρότυπα της Mercedes-Benz, κάθετη μονάδα πωλήσεων και after sales για επιβατικά αυτοκίνητα, καθώς και μοντέλα smart, λειτουργεί στην Ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Οι νέες εγκαταστάσεις  3.350 τ.μ. βρίσκονται στο 8ο χλμ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών.  Στόχος της Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Α.Ε.Β.Ε. είναι η λειτουργία υποδειγματικά οργανωμένων και φιλικών εγκαταστάσεων, οι οποίες προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και μοναδική εξυπηρέτηση τόσο στους πελάτες μας που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της πόλης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής.