Καριέρα-image

Καριέρα

Φτιάξτε την καριέρα σας στην Μ.Ιωαννίδης ΑΕΒΕ!

Εάν είστε επαγγελματίας και φιλόδοξος, Γίνετε μέλος της ομάδας μας!

Οι εργαζόμενοι αποτελούν έναν απο τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επενδύουμε συστηματικά στην επιλογή, εκπαίδευση, αξιολόγηση, διατήρηση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού μας. Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει προσωπική συνέντευξη.


ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

1. Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και Υπηρεσιών

H M.Iωαννίδης Α.Ε.Β.Ε (Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής με 2 εγκαταστάσεις στην Πυλαία και Σίνδο) αναζητάει ένα άτομο ηλικίας (27-40) για την ενίσχυση της ομάδας του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών και Υπηρεσιών.
 
Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και υπηρεσιών είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών και έχει ως σκοπό την συνεχόμενη αναζήτηση νέων δυνητικών πελατών και την άμεση διεκπεραίωση των αιτημάτων των πελατών της εταιρίας. Τελικός στόχος του τμήματος είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και η διατήρηση τους.
 
Η θέση εργασίας βρίσκεται στο κατάστημα της Σίνδου (http://mercedes.ioannidis.net.gr/enkatastaseis).
 
 

2.Σύμβουλος Πωλήσεων Αυτοκινήτων

Η Μ.Ιωαννίδης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1949. Από το 1990 είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής Mercedes-Benz με 2 σημεία πώλησης και service στην Θεσσαλονίκη (Πυλαία & Σίνδο). H M.Iωαννίδης αποτελεί τον μεγαλύτερο διανομέα Mercedes-Benz στην Β.Ελλάδα και επιθυμεί την περαιτέρω αναπτύξη του τμήματος των πωλήσεων με την πρόσληψη ενός σύγχρονου σύμβουλου πωλήσεων αυτοκινήτων.

Ο/Η υποψήφιος/α Συμβούλος Πωλήσεων θα ενταχθεί στην υπάρχουσα ομάδα πωλήσεων, συμβάλλοντας στην επίτευξη ποσοτικών και ποιοτικών στόχων πωλήσεων παρέχοντας παράλληλα άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες.

Ο κάτοχος της θέσης θα αναφέρεται στον Διευθυντή Πωλήσεων.

 


Ενδεικτικές θέσεις που ανοίγουν στην εταιρία:

  • Σύμβουλος Πωλήσεων καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκίνητων
  • Τεχνικός Σύμβουλος Οχημάτων (Παραλήπτης)
  • Αποθηκάριος πωλητής ανταλλακτικών
Στείλτε τα βιογραφικά σας σημειώματα με email στο aikaterini.ioannidou@ioannidisgroup.gr
Απαραίτητη προϋπόθεση για συνέντευξη είναι η προϋπηρεσία πάνω στον κλάδο αυτοκινήτου.
Υπάρχει Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Εμπιστευτικότητας.