Ασφάλιση & επέκταση εγγύησης

Η Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. Mercedes-Benz προσφέρει σε εσάς υπηρεσίες ασφάλισης υψηλού επιπέδου, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Ασφάλιση

Τα προϊόντα Mercedes- Benz Insurance παρέχουν πλήρη γκάμα καλύψεων. Ασφάλισης Αυτοκινήτου και Επέκτασης Εγγύησης προκειμένου να οδηγείτε με απόλυτη ασφάλεια όπου και αν βρίσκεστε.

Ασφαλιστικά Προϊόντα

Η Mercedes-Benz Hellas προσφέρει σε εσάς υπηρεσίες ασφάλισης υψηλού επιπέδου, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. 

Τα προγράμματα Mercedes- Benz Insurance σχεδιάστηκαν και προσφέρονται σε συνεργασία με τις Ασφαλιστικές εταιρείες Allianz, Groupama και Interamerican για να απολαμβάνετε τη σιγουριά και την ηρεμία που προσδοκάτε.

Επιλέξτε ένα από τα ασφαλιστικά προγράμματα Μercedes-Benz Insurance και επωφεληθείτε από προνομιακές και πρωτοπόρες καλύψεις που θα ικανοποιήσουν τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες.

Επιλέξτε ένα από τα ασφαλιστικά προγράμματα Mercedes-Benz Insurance και απολαύστε προνόμια όπως:

mercedes

Επέκταση Εγγύησης

Σας προστατεύει από τις απρόβλεπτες ζημιές του αυτοκινήτου σας, οι οποίες προκλήθηκαν από μηχανικές ή ηλεκτρικές δυσλειτουργίες/βλάβες.

Για να συνεχίσετε να οδηγείτε τo αγαπημένο σας αυτοκίνητο με ασφάλεια και σιγουριά πριν τελειώσει η εργοστασιακή του εγγύηση και πριν το αυτοκίνητο σας ολοκληρώσει 23 μήνες από την πρώτη κυκλοφορία του, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης και να εξασφαλίσετε:

Τα προγράμματα δεν καλύπτουν επισκευές λόγω πρόσκρουσης, ατυχήματος κλπ. κατά τους όρους και προϋποθέσεις του ασφαλιστηρίου.

Αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν

Πελατοκεντρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Στα καλύτερα χέρια.

Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. – ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz είναι δίπλα σας για να διασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Ανακαλύψτε τες για εσάς και τη Mercedes σας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!