Νέα

Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος έως 28 Φεβρουάριου

Οι καιρικές συνθήκες τον χειμώνα είναι πιο απαιτητικές. Η θερμοκρασία πέφτει σε χαμηλά επίπεδα, οι δρόμοι γίνονται ολισθηροί από τη βροχή, τον πάγο ή το χιόνι ενώ η οδήγηση απαιτεί περισσότερη προσοχή. Ο χειμώνας, όμως, κρύβει και μια όμορφη πλευρά που αξίζει να ανακαλύψετε φέτος με τη Mercedes σας, σε ειδυλλιακά χειμερινά τοπία ή με σύντομες μετακινήσεις στην πόλη.

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας αυτό τον χειμώνα, προετοιμαστείτε κατάλληλα με έναν Χειμερινό Έλεγχο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής. Ο έλεγχος των κύριων σημείων του οχήματός σας προσφέρεται χωρίς κανένα κόστος έως τις 28 Φεβρουαρίου στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία του Δικτύου Mercedes-Benz. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας online και επιτρέψτε στη Mercedes σας να σας οδηγήσει με ασφάλεια, όπου κι αν φανταστείτε!

Χειμερινός Έλεγχος

Ολοκληρωμένος έλεγχος του οχήματός σας, για ασφαλείς μετακινήσεις και τον χειμώνα.Δυνατή βροχή, ολισθηρός δρόμος, χαμηλές θερμοκρασίες. Οι χειμερινές συνθήκες δεν αποτελούν εμπόδιο για τη Mercedes-Benz σας, όταν περνάει τακτικά από τους απαραίτητους ελέγχους και εργασίες συντήρησης.

Εμπιστευτείτε τον έλεγχο της Mercedes-Benz σας στους πιστοποιημένους και εξειδικευμένους τεχνικούς μας, που πραγματοποιούν κάθε δυνατή εργασία, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ώστε να διατηρηθεί η ποιότητα και η αξία του οχήματος με τη βέλτιστη λύση για εσάς.

Ο Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος περιλαμβάνει:

  • Έλεγχο εσωτερικού χώρου
  • Έλεγχο εξωτερικού χώρου
  • Έλεγχος του κινητήρα
  • Έλεγχος του κάτω μέρους του κινητήρα
  • Επιθεώρηση συστήματος φρένων με δοκιμή πέδησης
  • Επιθεώρηση ελαστικών

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!