Εταιρεία

Ιστορία

Η Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1949 από τον κ. Μάκη Ιωαννίδη, σαν ατομική επιχείρηση συνεργείο επισκευής οχημάτων και πώλησης αυτοκινήτων.

Ο Μάκης Ιωαννίδης Μηχανολόγος Μηχανικός ήταν ένας έξυπνος, δημιουργικός και εργασιομανής άνθρωπος, λάτρης του αυτοκινήτου που προβλέποντας τις εξελίξεις του κλάδου στην Ελλάδα πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε την έννοια των κάθετων εγκαταστάσεων και το 1956 ίδρυσε την πρώτη του ιδιόκτητη κάθετη εγκατάσταση στην Βασιλίσσης Όλγας 136 με αντικείμενο την αντιπροσώπευση των εταιρειών Vauxhall-Bedford, Mitsubishi, Renault, Peugeot, Autobianchi (πωλήσεις-service-ανταλλακτικά).

Από το 1973 η εταιρεία ήταν αποκλειστικός εισαγωγέας των επιβατικών αυτοκινήτων ISUZU για όλη την Ελλάδα και των επαγγελματικών αυτοκινήτων ISUZU για όλη την Ελλάδα εκτός Αττικής.

Από το 1990 η εταιρεία Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. εδρεύει στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής της Mercedes-Benz κερδίζοντας πληθώρα διακρίσεων – βραβεύσεων τόσο από οικονομικά περιοδικά , όσο και από κρατικούς φορείς ως μια από τις καλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου.
Το 2005 η Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε μέσα στην γκάμα των Mercedes-Benz προσθέτει και τα νέα προϊοντα smart Fortwo, Forfour και Roadster.

Σήμερα, η εταιρία αποτελεί τον μεγαλύτερο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα και Επισκευαστή επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz και smart στην Βόρειο Ελλάδα.

Εγκαταστάσεις - Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Mercedes-Benz και smart

mercedes

Δυτική Θεσσαλονίκη

Ο ιδιόκτητος χώρος 25.000 τ.μ. στο 8ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Αθηνών στεγάζει τα κεντρικά μας γραφεία και τις εκθέσεις αυτοκινήτων, με όλα τα νέα μοντέλα Mercedes-Benz και smart.

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. θα βρείτε ακόμη:

Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο επιβατικών και Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο φορτηγών (ελαφρά και βαρέα), άριστα οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών και μια εξαιρετική γκάμα αξεσουάρ καθώς και πιστοποιημένο από τη Mercedes-Benz φανοβαφείο.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη, ανακαινισμένη, πολυσύνθετη μονάδα σχεδιασμένη λειτουργικά ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών μας και επανδρωμένη με άριστα καταρτισμένο προσωπικό, πρόθυμο να εξυπηρετήσει σε κάθε σας ανάγκη.

Στη Δυτική Θεσσαλονίκη θα μας βρείτε στη διεύθυνση:

Στις  εγκαταστάσεις της Σίνδου βρίσκετε τις παρακάτω υπηρεσίες:

mercedes

Ανατολική Θεσσαλονίκη

Μια νέα, υπερσύγχρονη, σύμφωνα με τα εργοστασιακά πρότυπα της Mercedes-Benz κάθετη μονάδα πωλήσεων και after sales για επιβατικά αυτοκίνητα, καθώς και μοντέλα smart, λειτουργεί στην Ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Οι νέες μας εγκαταστάσεις 3.350 τ.μ. βρίσκονται στο 8ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών.

Στόχος της Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι η λειτουργία υποδειγματικά οργανωμένων και φιλικών εγκαταστάσεων, οι οποίες προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και μοναδική εξυπηρέτηση τόσο στους πελάτες μας που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της πόλης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής.

Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη θα μας βρείτε στη διεύθυνση:

Στις  εγκαταστάσεις της Πυλαίας βρίσκετε τις παρακάτω υπηρεσίες:

Συστήματα Ποιότητας

Στη Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. εγκαταστήσαμε και εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας με βάση το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας EN ISO 9001:2008, ώστε να παρέχουμε σταθερά ποιοτική εξυπηρέτηση και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες του πελάτη.

Το Περιβάλλον

Οι ήδη υπάρχουσες Διαδικασίες Ποιότητας επεκτείνονται και σε θέματα που αφορούν την περιβαλλοντική διαχείριση και είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος. Υποστηρίζουμε την ανακύκλωση, συμμετέχουμε ενεργά σε αυτήν και ενημερωνόμαστε τακτικά. Ανακυκλώνουμε το μεγαλύτερο μέρος από τα υλικά μας και έχουμε εντάξει στο αναπτυξιακό μας πλάνο δραστηριότητες οι οποίες αναδεικνύουν το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Κατάστημα Πυλαίας

Κατάστημα Σίνδου

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!