Εξουσιοδοτημένο συνεργείο FUSO και γνήσια ανταλλακτικά

fuso

Το δικό σας service. Ολοκληρωμένο, αξιόπιστο και γρήγορο

Τυχόν δυσλειτουργίες εντοπίζονται γρήγορα με τη βοήθεια του υπερσύγχρονου εξοπλισμού στο όχημα και της τεχνολογίας διάγνωσης στο συνεργείο. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. εκτελεί γρήγορα και οικονομικά τις εργασίες συντήρησης και επισκευής που εκκρεμούν.

Τα συνεργεία της Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. τηρούν ενιαία προδιαγραφή η οποία ισχύει σε όλη την Ευρώπη:

Στα καινούρια Canter, οι εργασίες συντήρησης πρέπει να πραγματοποιούνται κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή τουλάχιστον μία φορά το έτος (ανάλογα ποιο από τα δύο προηγηθεί).

Χάρη στην επαγγελματική συντήρηση με γνήσια ανταλλακτικά FUSO σε προσιτή τιμή, αρκεί μια επίσκεψη στο συνεργείο μας, ώστε να διατηρήσετε το Canter σας σε τέλεια φόρμα. Εκεί, το FUSO σας υποβάλλεται σε ενδελεχή έλεγχο. Οι απαραίτητες επισκευές γίνονται στα πλαίσια της εξυπηρέτησης μετά την πώληση.
 
Είστε κάτοχος ενός Canter TD Euro 3 ή 4 ή ενός Canter TB Euro 3; Ρίξτε μια ματιά στα Economy Service, που είναι ειδικά προσαρμοσμένα για οχήματα μεγαλύτερης ηλικίας.

mercedes
mercedes

Γνήσια ανταλλακτικά FUSO στη Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Τα γνήσια ανταλλακτικά FUSO βασίζονται στην πλούσια εμπειρία μας και κατασκευάζονται με ακρίβεια από επιλεγμένα υλικά. Επιπλέον, καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των λειτουργιών του οχήματος. Χρησιμοποιώντας Γνήσια Ανταλλακτικά FUSO μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα του service μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αυτή η ποιότητα σας ανταμείβει και συμβάλλει στην ασφάλεια και την οικονομία του οχήματός σας. Η διάρκεια ζωής και η άριστη εφαρμογή των ανταλλακτικών αυξάνουν τη διαθεσιμότητα χρήσης του οχήματος και την αξία μεταπώλησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Υπηρεσίες συνεργείου

Στα καλύτερα χέρια.

Στο service οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά – για παράδειγμα, όταν ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο κατά τη συντήρηση ή εξαφανίζει γρήγορα τα σημάδια της καθημερινότητας. Ανακαλύψτε τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς και τη Mercedes σας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!