Συνεργείο επιβατικών οχημάτων, ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, service φορτηγών, μικροεπισκευές, θραύση κρυστάλλων

Συνεργείο  Επιβατικών Οχημάτων Mercedes–Benz

Με την λειτουργία δύο άρτια εξοπλισμένων συνεργείων στην Ανατολική & Δυτική Θεσσαλονίκη, έχουμε σκοπό να βρισκόμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά σας, διατηρώντας την αξιοπιστία του οχήματός σας με την πολυετή εμπειρία μας. Στα συνεργεία μας έχετε τη δυνατότητα να συντηρήσετε και να επισκευάσετε κάθε σημείο του οχήματός σας, ακόμα και την αντικατάσταση των ελαστικών σας.

mercedes

Θραύση κρυστάλλων

Η αποκατάσταση των βλαβών που μπορεί να προκληθούν στο όχημά σας  και αφορούν τα κρύσταλλα , μπορούν να διορθωθούν εύκολα και γρήγορα σε συνεννόηση με την ασφαλιστική σας εταιρεία στο κεντρικό συνεργείο της Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Κλείστε τώρα ένα ραντεβού με το συνεργείο είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας και εξυπηρετηθείτε από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας.

Μικροεπισκευές

Σε πόσους από εμάς δεν έχει τύχει να δούμε μια εκδορά στο αυτοκίνητό μας, της οποίας την επισκευή καθυστερούμε,  αναλογιζόμενοι είτε το κόστος, είτε το χρόνο που χρειάζεται να διαθέσουμε;
Μικρές τέτοιες βλάβες στο όχημά σας είναι ενοχλητικές και δεν έχει σημασία πόσο προσεκτικοί είστε, ατυχήματα μπορούν  να συμβούν. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα μπορεί να επισκευαστεί  με υψηλά πρότυπα. Το έξυπνο σύστημα επισκευής στη Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. μπορεί να αναλάβει τη φροντίδα των προβλημάτων που αφορούν μικροβλάβες, βαθουλώματα και καψίματα από τσιγάρο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Mobilo

Η λύση κινητικότητας Mobilo περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό κάθε επιβατικού οχήματος Mercedes-Benz και ανανεώνεται δωρεάν μετά από κάθε service στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Mercedes-Benz της Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε έως και για 30 χρόνια.

Συνεργείο Επαγγελματικών & Βαρέων Οχημάτων 

Στη Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. λειτουργεί Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Βαρέων και Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων. Στόχος μας είναι  τόσο να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την Συντήρηση / Επισκευή των οχημάτων,  όσο και υποστήριξη σε περίπτωση ακινητοποίησης του Mercedes- Benz οχήματός σας.

Με το Mercedes-Benz Service για το ελαφρύ επαγγελματικό μου. Δουλειά μας είναι να διατηρούμε τον στόλο σας στην κυκλοφορία.

Οι πελάτες σας απαιτούν από εσάς μέγιστη αξιοπιστία και ποιότητα. Γιατί να απαιτείτε λιγότερα από το ελαφρύ επαγγελματικό σας; Άλλωστε μόνο όταν το ελαφρύ επαγγελματικό σας λειτουργεί καθημερινά αξιόπιστα, λειτουργεί και η επιχείρησή σας.

Με το Mercedes-Benz Service έχετε στο πλευρό σας ένα συνεργάτη που γνωρίζει άριστα το ελαφρύ επαγγελματικό σας και φροντίζει, ώστε να λειτουργεί αξιόπιστα, όπως και η επιχείρησή σας. Εξάλλου, εμείς, ως κατασκευαστής, γνωρίζουμε το ελαφρύ επαγγελματικό σας μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα Mercedes-Benz, φτάνετε πάντα στον προορισμό σας σίγουρα και οικονομικά. Και με τους συνεργάτες μας κινείστε ακόμη καλύτερα, καθώς είναι εκπαιδευμένοι και βρίσκονται πάντα κοντά σας, χάρη στο πυκνό δίκτυο service.

mercedes
mercedes

Service Mercedes-Benz: Για την κινητικότητα του φορτηγού σας.

Το service και η συντήρηση είναι εξίσου αποφασιστικής σημασίας για την οικονομία του φορτηγού σας. Με τις αποδοτικές διαδικασίες, το καταρτισμένο προσωπικό και τα γνήσια ανταλλακτικά επιπέδου αντίστοιχου της σειράς παραγωγής, η Mercedes-Benz προσφέρει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βρίσκεται το φορτηγό σας εκεί που κερδίζει χρήματα: στο δρόμο.

Αξιόπιστα αποτελέσματα

Το service της Mercedes-Benz φροντίζει ώστε το φορτηγό σας να βρίσκεται συνεχώς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και σε διαρκή ετοιμότητα χρήσης. Όλα ξεκινούν από την επαγγελματική διαχείριση των συντηρήσεων, που είναι το A και το Ω για μακροπρόθεσμη διατήρηση αξίας και σύντομους χρόνους ακινητοποίησης. Χάρη σε αποδοτικές λύσεις, όπως τα Mercedes-Benz Service Contracts ή η υπηρεσία Mercedes-Benz Uptime, αναλαμβάνουμε και επιλύουμε με επαγγελματισμό πολλά προβλήματά σας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στη δουλειά σας.

Γνησιότητα

Κάθε εργασία συντήρησης πραγματοποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών από τη γκάμα Mercedes-Benz. Έτσι, η Mercedes-Benz σας παραμένει για πάντα Mercedes, βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα χρήσης και διατηρεί την αξία της.

Τεχνογνωσία

Κάθε εργαζόμενος στο service της Mercedes-Benz έχει λάβει την ιδανική κατάρτιση και συστηματική επιμόρφωση που απαιτείται για την ανάλυση και την επαγγελματική επίλυση προβλημάτων. Μπορείτε να βασίζεστε στην αξιόπιστη βοήθεια του προσωπικού, ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Διότι κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα το φορτηγό σας από το προσωπικό της Mercedes-Benz. Άλλωστε, κι αυτό φέρει τη σφραγίδα ανάπτυξης και ελέγχου της Mercedes-Benz!

mercedes

Επικοινωνήστε μαζί μας

Υπηρεσίες συνεργείου

Στα καλύτερα χέρια.

Στο service οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά – για παράδειγμα, όταν ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο κατά τη συντήρηση ή εξαφανίζει γρήγορα τα σημάδια της καθημερινότητας. Ανακαλύψτε τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς και τη Mercedes σας.

Κλείστε σήμερα το επόμενό σας service online!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!