Εποχικοί έλεγχοι

mercedes

Έλεγχος μεταχειρισμένου οχήματος Mercedes-Benz

Καλή η εμπιστοσύνη, αλλά καλύτερος ο έλεγχος.

Είτε θέλετε να αγοράσετε είτε να πουλήσετε ένα μεταχειρισμένο όχημα από το εμπόριο ή από ιδιώτη – με τον έλεγχο μεταχειρισμένου οχήματος της Mercedes-Benz, είστε απολύτως σίγουροι. Επιλέγοντας ένα όχημα που έχει ελεγχθεί από τους ειδικούς μας μπορείτε να είστε ξέγνοιαστοι κατά την αγορά. Σε περίπτωση πώλησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως επιχείρημα την ελεγμένη ποιότητα του οχήματός σας δημιουργώντας τις σωστές βάσεις για την πώληση και τη διαπραγμάτευση.

Στο πλαίσιο του ελέγχου μεταχειρισμένου οχήματος, η κατάσταση του αυτοκινήτου ελέγχεται από επαγγελματίες.

Τα σημαντικότερα σημεία ελέγχου συνοπτικά:

Επικοινωνήστε με έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και επισκεφτείτε τον με το αυτοκίνητο, πριν την αγορά ή την πώληση. Οι ειδικοί μας πραγματοποιούν τον έλεγχο μεταχειρισμένου οχήματος με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία.

mercedes

Επικοινωνήστε μαζί μας

Υπηρεσίες συνεργείου

Στα καλύτερα χέρια.

Στο service οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά – για παράδειγμα, όταν ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο κατά τη συντήρηση ή εξαφανίζει γρήγορα τα σημάδια της καθημερινότητας. Ανακαλύψτε τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς και τη Mercedes σας.

Κλείστε σήμερα το επόμενό σας service online!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!