Νέα

Πολιτική Πρόσληψης

Δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων που αφορούν στην έξαρση του COVID-19, ακολουθώντας τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, η εταιρεία μας Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ έχει προβεί στη λήψη προληπτικών μέτρων στοχεύοντας στην προστασία των πελατών της και των εργαζομένων της αλλά και στη διακοπή μετάδοσης του ιού.

Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προσαρμόζοντας τη λειτουργία της σεβόμενη το δημόσιο και ατομικό συμφέρον της υγείας.

Έχει ενημερώσει το προσωπικό της και στα δύο καταστήματα σχετικά με χαρακτηριστικά, τα συμπτώματα, τους τρόπους μετάδοσης και τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνονται σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες προστασίας και πρόληψης.

Έχει τοποθετήσει σε εμφανή σημεία μέσα σε κάθε έκθεση και συνεργείο ειδικά αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα, έχει δε προμηθεύσει στο προσωπικό ειδικά γάντια, προκειμένου να γίνεται πρόληψη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη προσοχή στον σχολαστικό καθαρισμό κάθε οχήματος πριν την πραγματοποίηση Test Drive, πριν την παράδοση κάθε νέου αυτοκινήτου στους πελάτες, καθώς και των οχημάτων που επισκέπτονται το συνεργείο. Για το λόγο αυτό κάνει χρήση ειδικών καθαριστικών με αντισηπτική δράση.

Παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις με την αντίστοιχη ενημέρωση από τον αρμόδιο φορέα για τη διαχείριση κρουσμάτων, ο οποίος είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαχείριση πιθανών περιστατικών, επικοινωνήστε με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ , Τ: 210 5212000 –  https://eody.gov.gr/) και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).

mercedes

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!