Η καλύτερη σύνδεση με τη Mercedes σας.

Ανακαλύψτε τις πραγματικές δυνατότητες της Mercedes σας με το Mercedes me.

Mercedes me

Τα πλεονεκτήματα για εσάς συνοπτικά

Το Mercedes me συνδέει τη Mercedes σας με το smartphone και το σπίτι σας, καθώς και με πρακτικές, ψηφιακές λειτουργίες και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Έτσι, παρακολουθείτε πάντα τη Mercedes σας, ακόμη κι όταν δεν είστε κοντά της. Χειριστείτε λειτουργίες του οχήματος, ελέγξτε την κατάστασή του ανά πάσα στιγμή και παραμείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις. Η νέα γενιά των εφαρμογών Mercedes me σάς προσφέρει άνετη σύνδεση με το smartphone σας. Με το Mercedes me ID συνδέεστε παντού πολύ εύκολα. Μετά τη σύνδεση, μπορείτε να συνδέσετε το αυτοκίνητό σας με τον λογαριασμό σας στο Mercedes me και να ρυθμίσετε τις υπηρεσίες σας.

Μια κεντρική εφαρμογή — πλήρως δικτυωμένη.
Η εφαρμογή Mercedes me App.

Mercedes me connect

Η αναβάθμιση για τη Mercedes σας.

Τα ψηφιακά προϊόντα του Mercedes me connect προσφέρουν πρακτικές και ευέλικτες λειτουργίες, με τις οποίες μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο τη Mercedes σας . Απολαύστε μια ψηφιακή εμπειρία με τη Mercedes σας χρησιμοποιώντας το smartphone σας, για να χειρίζεστε τις λειτουργίες του οχήματος επιτόπου ή εξ αποστάσεως και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις σας. Εδώ βλέπετε ποια προϊόντα είναι διαθέσιμα για τη Mercedes σας και πώς να τα χρησιμοποιείτε.

Το Mercedes me connect με λίγα λόγια

Μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα του Mercedes me connect και ανακαλύψτε τον κόσμο των προϊόντων του.

Εύρεση προϊόντων για τη Mercedes μου

Ανακαλύψτε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα για το αυτοκίνητό σας – πανεύκολα, μέσω VIN ή online κωδικού.

Σύνδεση της Mercedes μου και έναρξη

Συνδέστε το όχημά σας με τον λογαριασμό σας στο Mercedes me, για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα.

Ενεργοποίηση προϊόντων, επέκταση και πρόσθετες αγορές

Στο Mercedes me Store βρίσκετε τα διαθέσιμα προϊόντα για το όχημα που έχετε συνδέσει. Εδώ μπορείτε να ελέγχετε τη διάρκεια, εάν χρειάζεται να την επεκτείνετε και να αγοράζετε πρόσθετα προϊόντα.

Η διαθεσιμότητα της μονάδας επικοινωνίας (LTE) για ορισμένα οχήματα ενδέχεται να είναι προσωρινά περιορισμένη λόγω δυσχερειών στις παραδόσεις από προμηθευτές. Αυτό αφορά ιδίως στις υπηρεσίες Mercedes me connect, συμπερ. του συστήματος κλήσης έκτακτης ανάγκης (eCall). Για συνεχή ενημέρωση, απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς Mercedes-Benz.

Mercedes me.

mercedes

Με την εφαρμογή Mercedes me App, έχετε τα πάντα στη Mercedes σας υπό έλεγχο. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγχετε την τρέχουσα κατάσταση του οχήματος. Είναι όντως κλειστά τα παράθυρα και οι πόρτες; Είναι σωστή η πίεση των ελαστικών; Πόσα χιλιόμετρα μπορώ να διανύσω ακόμα, με το καύσιμο που υπάρχει στο ρεζερβουάρ; Ρυθμίστε την αρχική σας οθόνη όπως επιθυμείτε και βρείτε γρηγορότερα και ευκολότερα τις αγαπημένες σας λειτουργίες. Ένα αυτοκίνητο απόλυτα προσαρμοσμένο σε εσάς.

Mercedes me Store.mercedes

Εδώ βρίσκετε ψηφιακά προϊόντα για τη Mercedes σας – πανεύκολα, με μια ματιά. Παρακολουθείτε τη διάρκεια των ψηφιακών προϊόντων, προαιρετικά επεκτείνετε τις συμβάσεις σας και βρίσκετε νέα διαθέσιμα προϊόντα για τη Mercedes σας.

 

Mercedes me Service.mercedes

Ο ψηφιακός βοηθός σας για όλα τα θέματα service. Για να διατηρείται η Mercedes σας πάντα σε άριστη φόρμα, η υπηρεσία Mercedes me Service σάς υπενθυμίζει εγκαίρως το επόμενο ραντεβού σας για service. Εξίσου γρήγορα κι εύκολα, μπορείτε να κλείνετε το επόμενο ραντεβού σας στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz της επιλογής σας, μέσω της εφαρμογής.

Η διαθεσιμότητα της μονάδας επικοινωνίας (LTE) για ορισμένα οχήματα ενδέχεται να είναι προσωρινά περιορισμένη λόγω δυσχερειών στις παραδόσεις από προμηθευτές. Αυτό αφορά ιδίως στις υπηρεσίες Mercedes me connect, συμπερ. του συστήματος κλήσης έκτακτης ανάγκης (eCall). Για συνεχή ενημέρωση, απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς Mercedes-Benz.

Βασικές υπηρεσίες Mercedes me connect

Ο ψηφιακός βασικός εξοπλισμός της Mercedes σας είναι πάντα μαζί σας.

Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει το Mercedes me connect από το σπίτι, ώστε να ενημερώνεστε εγκαίρως όταν απαιτείται service ή αντικατάσταση αναλώσιμων. Και, εάν τύχει να χρειαστείτε βοήθεια απρόοπτα, θα την έχετε επιτόπου.

Προϋπόθεση για τη χρήση των βασικών υπηρεσιών αποτελεί να είναι συνδεδεμένο το όχημα με τον λογαριασμό χρήστη του Mercedes me, να έχετε συμφωνήσει με τους όρους χρήσης Mercedes me connect, καθώς και να έχει πραγματοποιηθεί η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και να έχετε καταχωρήσει τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz της επιλογής σας, στον λογαριασμό χρήστη του Mercedes me.

Η διαθεσιμότητα της μονάδας επικοινωνίας (LTE) για ορισμένα οχήματα ενδέχεται να είναι προσωρινά περιορισμένη λόγω δυσχερειών στις παραδόσεις από προμηθευτές. Αυτό αφορά ιδίως στις υπηρεσίες Mercedes me connect, συμπερ. του συστήματος κλήσης έκτακτης ανάγκης (eCall). Για συνεχή ενημέρωση, απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς Mercedes-Benz.

Mercedes me Charge

Μία εγγραφή. Πολλές δυνατότητες φόρτισης. Με το Mercedes me Charge.

Με το Mercedes me Charge* έχετε πρόσβαση σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης, π.χ. στην πόλη, σε εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία ή σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών. Στην εφαρμογή Mercedes me μπορείτε να βλέπετε, μεταξύ άλλων, την ακριβή θέση, την τρέχουσα διαθεσιμότητα και την τιμή του επιλεγμένου σταθμού φόρτισης. Το σύστημα πλοήγησης που είναι εγκατεστημένο στο όχημα τροφοδοτείται επίσης με πληροφορίες για τους σταθμούς φόρτισης, τις οποίες μπορεί να λαμβάνει αντίστοιχα υπόψη κατά την καθοδήγηση διαδρομής. Στον σταθμό φόρτισης, ο έλεγχος ταυτότητας πραγματοποιείται μέσω της οθόνης στο σύστημα πολυμέσων MBUX, του Mercedes me App ή της κάρτας φόρτισης Mercedes me Charge. Όλα τα υπόλοιπα ρυθμίζονται εντελώς αυτόματα μέσω του Mercedes me Charge. Με μία σύμβαση και μία χρέωση ανά περιοχή. Εκτός από την Ευρώπη, το Mercedes me Charge προσφέρεται επίσης, για παράδειγμα, στις ΗΠΑ ή στην Κίνα.

* Η χρήση της υπηρεσίας Mercedes me Charge, συμπ. του IONITY, προϋποθέτει την εγγραφή στο Mercedes me Portal, καθώς και τη συμφωνία με τους όρους χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect. Επιπλέον, απαιτείται η εγγραφή στο Mercedes me Charge User Portal και η καταχώριση των στοιχείων πληρωμής, ενώ το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το λογαριασμό χρήστη. Προς το παρόν δεν διασφαλίζεται η ολοκληρωμένη κάλυψη στη Γερμανία με λύσεις φόρτισης και τιμολόγησης συμβατές με τη γερμανική νομοθεσία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει, σε ορισμένες περιπτώσεις, μεταξύ άλλων, σε αποκλίσεις αναφορικά με τη φόρτιση και τη χρέωση από την πλευρά του παρόχου κινητικότητας. Εάν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την Digital Charging Solutions GmbH.

Mercedes me Charge

mercedes

Φορτίστε τα ηλεκτρικά οχήματα και πληρώστε άνετα.

Τώρα, τα ταξίδια με την Mercedes-Benz σας μάρκας EQ γίνονται ακόμη πιο ευέλικτα, ενώ η φόρτιση είναι εύκολη και απλή. Με μόνο ένα συμβόλαιο αποκτάτε πρόσβαση σε μια πληθώρα δημόσιων σταθμών φόρτισης, ακόμη και στο εξωτερικό. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άνετα τη λειτουργία Mercedes me Charge εδώ στο Mercedes me portal.

Μετά την εγγραφή, οι διαδικασίες φόρτισης μπορούν να ξεκινούν εύκολα μέσω του Mercedes me App ή της οθόνης οχήματος στη Mercedes-Benz σας. Φυσικά, παραλαμβάνετε και μια κάρτα φόρτισης Mercedes me Charge και μέσω της εφαρμογής Mercedes me App ελέγχετε τις διαδικασίες φόρτισης ανά πάσα στιγμή.

Τα πλεονεκτήματά σας συνοπτικά:

Διαθεσιμότητα των υπηρεσιών Mercedes me connect

Στην επισκόπηση υπηρεσιών μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας σε διάφορες χώρες και κατασκευαστικές σειρές, καθώς και για τα απαιτούμενα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού. Θα τις βρείτε στους όρους χρήσης στην ενότητα “Επισκόπηση υπηρεσιών Mercedes me connect”.

Πελατοκεντρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Στα καλύτερα χέρια

Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. – ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz είναι δίπλα σας για να διασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Ανακαλύψτε τες για εσάς και τη Mercedes σας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας!